EHBO-opleidingen > EHBO herhaling> EHBO-herhalingscursus

EHBO-herhalingscursus

Heb je een EHBO-diploma? Dan moet je verplicht elk jaar een EHBO-herhalingscursus volgen. Alleen dan blijft je kennis up-to-date en blijft het diploma geldig. De inhoud van de herhaling EHBO-cursus is hetzelfde als die van de basis EHBO-cursus. Wel worden er onderdelen ingekort en wordt niet elk jaar hetzelfde behandeld. De EHBO cursus voor herhaling duurt daardoor één dag in plaats van drie dagen zoals de EHBO basiscursus.

Op locatie van de FeniksGroup of op locatie bij je eigen bedrijf

Wil je de EHBO-cursus herhaling graag bij de FeniksGroup volgen? Dat is geen enkel probleem. Op onze locaties zijn alle voorzieningen aanwezig voor een geslaagde EHBO-herhalingscursus. Elk jaar worden er andere onderdelen behandeld. De cursus wordt daardoor nooit saai en al je kennis blijft up-to-date. Wil je liever de herhaling van je EHBO op de locatie van je eigen bedrijf volgen? Ook dat kan. In dat geval kan de cursus meer worden afgestemd op de situaties die in je bedrijf het meest van belang zijn. Aan een EHBO herhaling cursus mogen maximaal twaalf deelnemers per keer deelnemen. Zo blijft er voldoende tijd over voor individuele aandacht voor alle deelnemers.

Herhaling van EHBO in combinatie met bhv

Een EHBO-diploma is iets anders dan een bhv-diploma. Elk bedrijf is verplicht om voldoende bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. Daarnaast kunnen medewerkers met gedegen EHBO kennis goed van pas komen. In een (herhaling) EHBO-cursus leer je namelijk meer over spoedeisende en niet-spoedeisende hulp dan in een bhv-training. Aan de andere kant zitten er in een bhv-cursus meer onderdelen dan enkel eerste hulp bij ongevallen. Deze twee trainingen zijn dan ook een goede aanvulling op elkaar. Met een geldig EHBO-diploma hoef je alleen maar het onderdeel brand en ontruiming te volgen om het bhv-basisdiploma te halen of na een herhalingscursus bhv het bhv-certificaat te verkrijgen. Beide trainingen moeten jaarlijks herhaald worden om de certificering geldig te houden.

Vergroot de veiligheid binnen je bedrijf met een EHBO-cursus voor herhaling

Alleen als EHBO kennis jaarlijks opgefrist wordt, kan de veiligheid binnen je bedrijf blijvend geborgd worden. Daarom is het zo belangrijk dat de EHBO-herhalingscursus elk jaar gevolgd wordt. Heb je nu nog geen EHBO diploma? Dan is het zaak om eerst de EHBO-basiscursus te volgen. Ook dit kan bij de FeniksGroup op locatie of op locatie bij je bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij de veiligheid binnen je bedrijf kunnen helpen vergroten.

Veelgestelde vragen