Zorgopleidingen

Reanimatie trainingen

Jouwzorgopleider beeld 4

Bel 0344 691 306 voor vrijblijvend advies.

Iedereen kan leren reanimeren. FeniksGroup reanimatietrainingen zijn er op verschillende niveaus

Wij bieden reanimatietrainingen aan op verschillende niveaus. Voor elke training zijn duidelijke leerdoelen gesteld die zijn afgestemd op het werkterrein van de cursist. Je kunt bij FeniksGroup terecht voor:

  • Basic Life Support (BLS)
  • Pediatric Basic Life Support (PBLS)
  • Immediate Life Support (ILS)
  • Advanced Life Support (ALS) Provider & Refresher

In de praktijk zo realistisch mogelijk de werkelijkheid trainen, dat is wat wij doen. De gekwalificeerde docenten geven volop aandacht aan het oefenen van de vaardigheden. We staan onder toezicht van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en de European Resuscitation Council (ERC).

Hoe wij lesgeven

In de cursus zo realistisch mogelijk trainen. Tel daar kennisonderhoud en regelmatige herhaling bij op dan leidt dat tot zorgprofessionals die juist en adequaat handelen op de momenten waarop het er echt op aankomt. Om het leren extra effectief te maken zorgen wij voor uitdaging en plezier in de inhoud van onze trainingen en opleidingen. FeniksGroup staat voor ervarend leren. Dat doen we volgens de formule effectief leren = inhoud x (plezier + uitdaging) en met behulp van innovatieve lesmethoden.
Onze trainingen en opleidingen worden gegeven door de beste gekwalificeerde vakdocenten die theoretische kennis en ervaringen uit de praktijk op kundige en enthousiaste wijze combineren. We zorgen ervoor dat cursisten persoonlijk en intensief begeleid worden en kijken naar individuele opleidingsbehoefte. Trainingen passen we aan op de doelgroep, zodat er met herkenbare praktijkvoorbeelden wordt gewerkt en het geleerde direct in de praktijk toepasbaar is. FeniksGroup kiest ervoor gebruik te maken van een vaste groep docenten, zodat kwaliteit altijd geborgd is.

Onze moderne & innovatie lesmethoden

Van theorie oefenen tot levensechte situaties trainen en van klassikaal leren tot scenario onderwijs. Iedereen leert anders. Wij zetten alle mogelijke en innovatieve leermethodes en lesmiddelen in om elke zorgprofessional zo optimaal mogelijk te trainen om het hoogste individuele leerrendement te behalen. We werken met toetsing en continue assessment zodat cursisten altijd zorgvuldig getraind zijn om adequaat te handelen. Onze lesruimtes zijn ingericht met de modernste medische apparatuur/middelen, onder andere verschillende type AED’s, reanimatiepoppen, infuusarmen en apparatuur voor beademings-, ECG-, simulatie- en luchtwegmanagement.

Veelgestelde vragen

Welke training is voor mij de beste keuze?

Laat ons je terugbellen om jouw situatie te bespreken. Zo kunnen we je adviseren wat voor jouw de beste opleiding of training is.

Bel mij voor een advies op maat
Fik brandmark medium (1)

Erkend door / lid van