Middelen

AED nodig? FeniksGroup jouw zorgopleider biedt ook middelen aan voor zorgprofessionals.

Verkoop en verhuur
Naast het aanbieden van trainingen bieden we ook de middelen aan die jij nodig kan hebben bij het uitvoeren van je werk. We verkopen diverse type AED’s en 2 formaten overdrachtsblokken, zowel A4 als A5.

Onderhoud
Mocht je een AED hebben en er zelf geen omkijken naar willen hebben of deze onderhoud nodig heeft, laat de controle en het onderhoud van je AED dan door de veiligheidsexperts van FeniksGroup uitvoeren. Je weet dan altijd zeker dat jouw AED goed werkt op het moment dat deze nodig is.

Locatie huur
In Beesd hebben we een gloednieuwe locatie. Centraal gelegen midden in Nederland, langs de A2 en in de buurt van een NS station. Gratis parkeren voor de deur en een fijn bedrijfsrestaurant. We bieden jou de mogelijkheid om onze locatie te huren voor een vergadering, lesdag of congres.

Neem voor vragen, de actuele tarieven voor aankoop of controle/onderhoud van middelen en locatiehuur contact met ons op. Of vul het aanvraagformulier op deze pagina in en wij nemen contact met jou op.

Behalve voor de aankoop of huur van een AED, kun je bij ons ook terecht voor training om er adequaat mee te leren werken.

Reanimatietrainingen
Vleugels zorg 1

Erkend door / lid van