Professionele en flexibele instructeur

Freelance instructeur veiligheid-opleidingen & trainingen

Weet je alles van bedrijfsveiligheid ? Is lesgeven je passie en kun je je goed verplaatsen in je cursisten? Ben je instructeur EHBO of instructeur brand, ontruiming & communicatie of instructeur eerste hulp? Ben je enthousiast, flexibel en representatief? En spreek je wellicht ook nog (vloeiend) Engels? Dan is dit je kans.
We maken een gezonde groei door, en verzorgen veel opleidingen en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid voor toonaangevende (internationale) klanten. In deze stroomversnelling zijn we nu op zoek naar fijne collega’s die ons team komen versterken om les te geven aan onze cursisten.

Je functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het op een professionele manier opleiden van bhv’ers. Dit kan door klassikaal lesgeven of in een meer ondersteunende rol als materiedeskundige bij innovatieve onderdelen met virtual reality (VR), augmented reality (AR) en gamification. Onze opleidingen en trainingen worden gegeven op ons eigen trainingslocaties of bij de klant op locatie (grotendeels in Noord-Holland). Je komt ons jonge en enthousiaste team versterken met je kennis over en je passie voor bedrijfsveiligheid.

Je profiel

Van harte nodigen we je uit op deze baan te solliciteren:

  • als je instructeur EHBO (Oranje Kruis), instructeur brand, ontruiming & communicatie (NIBHV of gelijkwaardig) of instructeur eerste hulp (NIBHV of gelijkwaardig) bent;
  • als je de gevraagde certificaten en aantoonbare ervaring hebt, die zijn een vereiste; als je ook de opleiding Ploegleider, BBMI en Coördinator/Hoofd BHV of ademlucht kan geven is dat een pré;
  • als je flexibel bent, passie voor veiligheid hebt, professioneel bent, een representatief voorkomen hebt en een gezonde dosis humor en positieve energie;
  • als je affiniteit/ervaring hebt en je open staat voor nieuwe en innovatieve onderwijsvormen;
  • als je weet in te spelen op het niveau van de groep en scherp bent op het waarborgen en het verhogen van de kwaliteit van de trainingen;
  • als je het Nederlands mondeling en schriftelijk uitstekend beheerst en liefst ook het Engels;

Je moet trouwens ook een leuke en aardige collega zijn, die vindingrijk en betrokken is. En een collega die plezier heeft in zijn werk en op wie we altijd kunnen rekenen.

Wat bieden we je?

We bieden je een goed uurtarief van €42,50 en een km vergoeding van 0,30 cent/km.

Geïnteresseerd? Meer weten?

Je kunt je cv mailen naar [email protected] Als je eerst meer wilt weten, bel dan 075 – 641 1628 . Je kunt dan vragen naar onze manager operations, Rob van der Kuij.

Welkom bij een fijne groep

Hoe we bij FeniksGroup werken, valt op onze website uitgebreid te lezen. We vertellen je alvast onze belangrijkste waarden, die we hebben vastgelegd in de formule:
Professionaliteit = (vindingrijkheid + betrokkenheid) x (flexibiliteit + plezier) Een serieus onderwerp als veiligheid vraagt in alles om professionaliteit. Veiligheid is van levensbelang voor een goed functionerende organisatie. Daarin zijn we sparringpartner en opleider. Om onze taak goed te vervullen zijn wij daarom vindingrijk en betrokken, zo kunnen we onze opdrachtgevers altijd het beste bieden. En wie plezier heeft, leert en presteert beter, dat spreekt voor zich. Tot slot zijn we flexibel in doen en denken, onmisbaar bij de diversiteit in opdrachtgevers en hun behoeften. Kom jij ons team versterken?