Branches

Wij zijn betrokken en kennen de risico’s in jouw branche

Een serieus onderwerp als veiligheid vraagt in alles om kennis en betrokkenheid. Veiligheid is van levensbelang voor een goed functionerende organisatie. Elke organisatie heeft haar eigen veiligheidsrisico’s. Daarin zijn we sparringpartner. Om onze taak goed te vervullen, zorgen we dat we op de hoogte zijn van de meest recente inzichten en de nieuwste technieken. Doordat wij werken in verschillende bedrijfstakken kennen wij de veiligheids-uitdagingen in jouw organisatie. De branches waarvoor wij werken zijn onder andere:

  • Zorg
  • Onderwijs en kinderopvang
  • Horeca
  • Petrochemie
  • Bouw
  • Overheid
  • Zakelijke dienstverlening
  • MKB
  • Industrie

We hebben gedegen ervaring in en kennis van bovenstaande branches maar we gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ook organisaties uit andere bedrijfstakken zijn wij graag van dienst.

Wat betekent het voor jou

Echt klantgericht werken, meedenken en maatwerk oplossingen leveren, dat kun je van ons verwachten. Dat doen we omdat we begrijpen dat een zorgorganisatie waar grotendeels personeel werkt met specialistische kennis om een andere eerste hulp training vraagt dan een zakelijk dienstverlener in een kantooromgeving. En omdat scholen en kinderopvang, waar niet-zelfredzame personen aanwezig zijn, om een andere benaderingswijze van ontruimingsoefeningen vraagt dan een bouwplaats waar het risico op bedrijfsongevallen extra aandacht behoeft. En zo zijn er vele voorbeelden van onze branche specifieke benadering van advies, opleiden en trainen. We zetten dagelijks onze creativiteit en vindingrijkheid in voor jullie optimale veiligheid. Wij kennen onze opdrachtgevers en hun organisatie door en door. We houden rekening met specifieke situaties. Zo kennen we de risico’s van werken met gevaarlijke stoffen, van werken met machines en het dagelijks ontvangen van gasten. En dat niet alleen, we onderkennen bijvoorbeeld ook dat het maken van een RI&E voor kleine organisaties veel vraagt zodat wij daar maatwerk leveren voor een efficiënte aanpak.

Wie we zijn

Wij zijn professioneel. Wij zijn FeniksGroup.

Een serieus onderwerp als veiligheid vraagt in alles om professionaliteit. Veiligheid is van levensbelang voor een goed functionerende organisatie. Dat begint met bewustwording over de risico’s en het belang van preventie en hulpverlening. Daarin zijn we sparringpartner en leraar. Om onze taak goed te vervullen, zorgen we dat we op de hoogte zijn van de meest recente inzichten en de nieuwste technieken. Onze professionaliteit uit zich in het ontzorgen en borgen van veiligheid: van het ontwikkelen van de scenario’s tot het up-to-date houden van de certificering.

Meer over ons
Feniks vleugels 2
VEILIGHEID COMPLEET

Behalve Risico Advisering verzorgen wij ook Opleidingen & Trainingen en Veiligheidmiddelen

l6a5586

Erkend door / lid van