OPLEIDINGEN & TRAININGEN

Vaktechnische trainingen

FeniksGroup traint je op je vakgebied, zodat je goed voorbereid bent om veilig te werken.

Ladder

Vaktechnische trainingen

Wat zijn vaktechnische trainingen?

Een veilige werkomgeving en veilige werkomstandigheden zijn belangrijk voor medewerkers, voor bezoekers en soms ook voor de directe omgeving. Om die veiligheid te borgen is onder meer kennis bij medewerkers nodig. Hoe moeten ze handelen op een bepaalde locatie, in een specifieke ruimte, met machines, (chemische) stoffen of bijzondere doelgroepen. Wij bieden wij specifieke vaktechnische trainingen zoals: gasmeten Ex-Ox-Tox, mangatwacht/buitenwacht, veilig werken in besloten ruimtes en H2S; zwavelwaterstofgas. Meer weten? We informeren en adviseren je met plezier.

Onze visie op onderwijs

In de praktijk zo realistisch mogelijk de werkelijkheid van incidenten, ongevallen of calamiteiten trainen. Tel daar kennisonderhoud en regelmatige herhaling bij op dan leidt dat tot (veiligheids-)medewerkers die juist en adequaat handelen op de momenten waarop het er echt op aankomt. Om het leren extra effectief te maken zorgen wij voor uitdaging en plezier in de inhoud van onze trainingen en opleidingen. FeniksGroup staat voor ervarend leren. Dat doen we volgens de formule effectief leren = inhoud x (plezier + uitdaging) en met behulp van innovatieve lesmethoden.

Ontdek onze unieke & innovatieve lesmethoden

Hybride onderwijs is binnen FeniksGroup al de norm: sommige lessen geven we fysiek, andere online, zoals e-learning of thema-webinars. Daarnaast zorgt innovatieve digitale techniek ervoor dat steeds meer van onze trainingen en opleidingen de werkelijkheid bijna tastbaar nabootsen. Met gamification, extended reality en immersive learning (Augmented en Virtual Reality) worden omgevingen en situaties levensecht. De reacties van de cursisten zijn lovend; het spelenderwijs en levensecht oefenen zorgen ervoor dat cursisten de lesstof sneller automatiseren en internaliseren.

Veelgestelde vragen

Advies nodig?

Ons deskundige team van veiligheidsadviseurs helpen je graag!