OPLEIDINGEN & TRAININGEN

Maatwerk

FeniksGroup verzorgt ook maatwerk opleidingen & trainingen. Omdat elke organisatie en elke locatie uniek is.

Maatwerk trainingen

Wat zijn maatwerk trainingen & opleidingen?

Een EHBO opleiding gericht op specifieke doelgroepen op jouw locaties. Een bhv-training die in gaat op de voorkomende risico’s binnen jouw organisatie. Online? Op onze trainingslocatie of in company? Met gebruikmaking van AR, VR of gamification. Een enkelvoudige training of een langere opleidingstraject? FeniksGroup vindt het fijn om heel gericht kennis te delen en een cursist op een levendige manier ervarend te laten leren. We gaan graag het gesprek met je aan om een op maat gesneden opleiding, training of workshop voor je samen te stellen en te verzorgen.

Onze visie op onderwijs

In de praktijk zo realistisch mogelijk de werkelijkheid van incidenten, ongevallen of calamiteiten trainen. Tel daar kennisonderhoud en regelmatige herhaling bij op dan leidt dat tot (veiligheids-)medewerkers die juist en adequaat handelen op de momenten waarop het er echt op aankomt. Om het leren extra effectief te maken zorgen wij voor uitdaging en plezier in de inhoud van onze trainingen en opleidingen. FeniksGroup staat voor ervarend leren. Dat doen we volgens de formule effectief leren = inhoud x (plezier + uitdaging) en met behulp van innovatieve lesmethoden.

Ontdek onze unieke & innovatieve lesmethoden

Hybride onderwijs is binnen FeniksGroup al de norm: sommige lessen geven we fysiek, andere online, zoals e-learning of thema-webinars. Daarnaast zorgt innovatieve digitale techniek ervoor dat steeds meer van onze trainingen en opleidingen de werkelijkheid bijna tastbaar nabootsen. Met gamification, extended reality en immersive learning (Augmented en Virtual Reality) worden omgevingen en situaties levensecht. De reacties van de cursisten zijn lovend; het spelenderwijs en levensecht oefenen zorgen ervoor dat cursisten de lesstof sneller automatiseren en internaliseren.

Veelgestelde vragen

Advies nodig?

Ons deskundige team van veiligheidsadviseurs helpen je graag!