OPLEIDINGEN & TRAININGEN

EHBO-opleidingen

FeniksGroup leidt jou op tot EHBO hulpverlener. Daardoor ben je goed voorbereid om te kunnen handelen bij een ongeval!

l6a6380

Bel 075 641 1628 voor vrijblijvend advies.

EHBO-opleidingsoverzicht

Wat is EHBO?

Een ongeval op het werk, thuis of tijdens het sporten. Jaarlijks overkomt het meer dan 700.000 mensen, soms met zeer ernstige of zelfs fatale gevolgen. Het verlenen van eerste hulp kan veel leed voorkomen. Helaas heeft nog geen 3% in Nederland een EHBO-diploma. Wie adequaat wil kunnen handelen bij een ongeval, volgt een EBHO op. FeniksGroup is gecertificeerd door Oranje Kruis. We bieden de uitgebreide EHBO opleiding basis en de jaarlijkse herhalingsopleiding. Daarnaast geven we EHBO trainingen gericht op speciale doelgroepen zoals baby’s en kinderen, ouderen en zwangeren.

Onze visie op onderwijs

In de praktijk zo realistisch mogelijk de werkelijkheid van incidenten, ongevallen of calamiteiten trainen. Tel daar kennisonderhoud en regelmatige herhaling bij op dan leidt dat tot (veiligheids-)medewerkers die juist en adequaat handelen op de momenten waarop het er echt op aankomt. Om het leren extra effectief te maken zorgen wij voor uitdaging en plezier in de inhoud van onze trainingen en opleidingen. FeniksGroup staat voor ervarend leren. Dat doen we volgens de formule effectief leren = inhoud x (plezier + uitdaging) en met behulp van innovatieve lesmethoden.

Ontdek onze unieke & innovatieve lesmethoden

Hybride onderwijs is binnen FeniksGroup al de norm: sommige lessen geven we fysiek, andere online, zoals e-learning of thema-webinars. Daarnaast zorgt innovatieve digitale techniek ervoor dat steeds meer van onze trainingen en opleidingen de werkelijkheid bijna tastbaar nabootsen. Met gamification, extended reality en immersive learning (Augmented en Virtual Reality) worden omgevingen en situaties levensecht. De reacties van de cursisten zijn lovend; het spelenderwijs en levensecht oefenen zorgen ervoor dat cursisten de lesstof sneller automatiseren en internaliseren.

Veelgestelde vragen

Advies nodig?

Ons deskundige team van veiligheidsadviseurs helpen je graag!