Bhv-opleidingen > Coordinator hoofd bhv

Training coördinator/hoofd bhv – bijscholingsdag

Deze inspirerende dag is een mix van de cursist updates geven met betrekking tot eventuele wijzigingen in wet- en regelgeving, praktische opdrachten en kennisdeling met andere cursisten waarbij de eigen organisatie van de cursist centraal staat.
Als coördinator/hoofd bhv ben jij verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de bhv-activiteiten binnen een organisatie, met als doel de veiligheid en gezondheid van medewerkers en bezoekers te waarborgen tijdens noodsituaties.
Goede bedrijfshulpverlening is niet zo zeer een verplichting vanuit de wet- en regelgeving maar een keuze voor veiligheid die past binnen de kaders en ambities van de werkgever.

Bekijk beschikbare opleidingen en schrijf je direct in

Doelgroep

Deze bijscholingsdag is bestemd voor personen die in bedrijven of instanties functioneren als Coördinator/Hoofd bedrijfshulpverlening.

Aanmelden voor de Coördinator hoofd bhv bijschooldag?

Deze bijscholingsdag wordt 1 keer per jaar (Q4) gegeven op onze locatie bij fort Markenbinnen. Je kunt jezelf of de cursist(en) van je bedrijf aanmelden via ons klantportaal. Ben je nog geen actieve klant van ons dan kun je ons bereiken op telefoonnummer 075 – 641 1628.