Bhv-opleidingen > Ploegleider bhv herhaling

Ploegleider bhv herhaling

Om als ploegleider vaardig te blijven, volg je de herhalingsopleiding bhv, maar daarin wordt aan jouw vaardigheden als ploegleider niet de benodigde aandacht besteed.Om daarin te voorzien en daarmee je ploegleider diploma geldig te houden bieden wij de opleiding ploegleider herhaling aan.
Deze opleiding kun je op één van onze trainingslocaties volgen, maar als jouw locatie aan een aantal eisen voldoet kunnen we ook daar deze training verzorgen. Het grote voordeel van trainen op je eigen locatie is dat we de training kunnen richten op jouw organisatie en gebouw en de daarbij horende aandachtspunten. Wil je daar meer over weten neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Opleidingduur en dagindeling

In twee dagdelen gaan we vooral oefenen met scenario’s en het aansturen van een inzet. De theoretische aspecten worden voornamelijk in interactieve werkvormen verweven.

Vooropleiding en diploma

Om deel te nemen aan deze opleiding moet je in het bezit zijn van een bhv certificaat en een bhv ploegleider diploma welke beide niet ouder zijn dan één jaar.