Vacature veiligheidsadviseur

Als FeniksGroup schijnen wij ons licht op veiligheid in organisaties. We adviseren, leiden open vergroten bewustzijn op het gebied van (bedrijfs)veiligheid, zodat opdrachtgevers en hunmedewerkers in een veilige omgeving kunnen werken, bedrijfshulpverleners zich positiefbewust zijn van hun bijdrage daaraan en getraind zijn op hun taak. Veiligheid zit in ons DNAen het is onze overtuiging dat veilige organisaties, organisaties zijn met focus op preventieen risicomanagement.

Je functie

Jouw focus ligt op het ontwikkelen van een veiligheidsrelatie met onze klanten. Jij adviseertze en zorgt ervoor dat klanten op de hoogte zijn van de mogelijkheden van ons full-serviceconcept. Daarnaast benut je mogelijkheden om ons klantbestand te vergroten door onzefilosofie op veiligheid uit te dragen en onze innovatieve produkten en diensten onder deaandacht te brengen.

Je profiel

  • Je bent leer- en nieuwsgierig en hebt affiniteit met (bedrijfs)veiligheid;
  • Je bent geïnteresseerd in en/of hebt ervaring met nieuwe en innovatieveonderwijsvormen als AR, VR en gamification;
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare, of commerciële functie;
  • Je bent flexibel, professioneel, representatief en hebt een gezonde dosis humor enpositieve energie;
  • Je kunt je uitstekend in het Nederlands mondeling en schriftelijk uitdrukken;|
  • Vanwege internationale klanten is voldoende beheersing van de Engelse taalnoodzakelijk.

Wat bieden we je?

We bieden je een marktconform salaris en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Jeuren zijn flexibel met als richtlijn 32 – 40 uur per week. Hybride werken is voor ons de norm.Hiernaast word je onderdeel van een leuk en enthousiast team!

Geïnteresseerd? Meer weten?

Je kunt je cv mailen naar [email protected] Als je eerst meer wilt weten, bel dan 075 – 641 1628 . Je kunt dan vragen naar Brenda van Randen, commercieel & operationeel directeur.

Welkom bij een fijne groep

Hoe we bij FeniksGroup werken, valt op onze website uitgebreid te lezen. We vertellen jealvast onze belangrijkste waarden, die we hebben vastgelegd in de formule:
Professionaliteit= (Vindingrijkheid + Betrokkenheid) x (Flexibiliteit + Plezier)
Een serieus onderwerp alsveiligheid vraagt in alles om professionaliteit. Veiligheid is van levensbelang voor een goedfunctionerende organisatie. Daarin zijn we sparringpartner en opleider. Om onze taak goedte vervullen zijn wij daarom vindingrijk en betrokken, zo kunnen we onze opdrachtgeversaltijd het beste bieden. En wie plezier heeft, leert en presteert beter, dat spreekt voor zich.Tot slot zijn we flexibel in doen en denken, onmisbaar bij