OPLEIDINGEN & TRAININGEN

Zorgopleidingen

FeniksGroup leert je alles wat je als zorgprofessional moet weten over levensreddend handelen binnen een zorgomgeving. Omdat niet elke zorgprofessional uitgebreid getraind is op dit gebied.

l6a5849

Bel 075 641 1628 voor vrijblijvend advies.

Zorgopleidingsoverzicht

Wat zijn zorgopleidingen?

Wij bieden kwalitatieve opleidingen aan voor (medische) professionals binnen de zorg zodat zij getraind zijn om adequaat en juist te kunnen handelen bij een levensbedreigende situatie. Niet elke zorgprofessional is uitgebreid getraind op het gebied van levensreddend handelen terwijl dit juist in zorgomgevingen onmisbaar is. De trainingen worden gegeven door de beste vakdocenten die theoretische kennis en ervaringen uit de praktijk op kundige en enthousiaste wijze combineren. Alle opleidingen en trainingen zijn geaccrediteerd bij de daarvoor geldende medische beroepsorganisaties. We geven drie soorten opleidingen en trainingen: reanimatie trainingen; instructeurstrainingen en spoedeisende geneeskunde /ABCDE methodiek voor diverse beroepsgroepen.
Onze reanimatie trainingen zijn praktisch van aard en staan onder toezicht van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en de European Resuscitation Council (ERC).
Voor artsen en verpleegkundigen hebben we een training spoedeisende geneeskunde / ABCDE methode ontwikkeld, bij deze training krijg je oefeningen, praktische vaardigheden en het oefenen van scenario’s aangereikt.  We bieden deze training ook specifiek aan voor huisartsen, revalidatieartsen en voor degenen die werkzaam zijn in de ouderengeneeskunde.
Je kunt bij ons ook verschillende training volgen voor instructeur. Tijdens deze hoogwaardige trainingen word je intensief begeleid en na afronding ben je bevoegd om op het betreffende onderdeel, bijvoorbeeld Basic Life Support, zelf instructies te geven.
Onze lesruimtes zijn ingericht met de modernste audiovisuele middelen en medische apparatuur/middelen. We gebruiken onder andere verschillende type AED’s, reanimatiepoppen, infuusarmen en apparatuur voor beademings-, ECG-, simulatie- en luchtwegmanagement.

Onze visie op onderwijs

In de praktijk zo realistisch mogelijk de werkelijkheid van incidenten, ongevallen of calamiteiten trainen. Tel daar kennisonderhoud en regelmatige herhaling bij op dan leidt dat tot medewerkers die juist en adequaat handelen op de momenten waarop het er echt op aankomt. Om het leren extra effectief te maken zorgen wij voor uitdaging en plezier in de inhoud van onze trainingen en opleidingen. FeniksGroup staat voor ervarend leren. Dat doen we volgens de formule effectief leren = inhoud x (plezier + uitdaging) en met behulp van innovatieve lesmethoden.

Advies nodig?

Ons deskundige team van veiligheidsadviseurs helpen je graag!