Bhv-opleidingen > Bhv basisopleiding e-learning & praktijkopleiding

Bhv-opleidingonline & praktijk

Haal je bhv basis-diploma in in minder tijd en heel gemakkelijk met onze bhv-opleiding e-learning & praktijkopleiding! Je combineert zelfstudie thuis met een interactieve praktijkdag bij de FeniksGroup.  Zo kun je in je eigen tijd alle theorie leren en vervolgens het geleerde in de praktijk gaan beoefenen. Dat is handig, bespaart tijd en is ook nog eens goedkoper terwijl je wel je bhv-basisdiploma behaalt!

Bekijk beschikbare opleidingen en schrijf je direct in

Bhv e-learning in 4 modules

Bij deze bhv-opleidingvolg je eerst een zelfstudie via e-learning. Hierbij worden 4 onderwerpen behandeld in evenzoveel modules. Elke module wordt afzonderlijk afgesloten met een toets. De onderwerpen die je tijdens dit zelfstudie onderdeel leert, zijn:

  • Eerste hulp spoedeisend
  • Eerste hulp niet-spoedeisend
  • Brand
  • Ontruiming

Praktijkdag bhv

Heb je de 4 modules van de bhv online opleiding succesvol afgesloten, dan kun je de praktijkdag volgen. Deze vindt plaats op één van onze locaties en duurt een hele dag. Tijdens deze dag, die gegeven wordt door een gecertificeerde instructeur, worden alle modules van de e-learning kort herhaald en in de praktijk geoefend zodat je bij calamiteiten uit ervaring weet wat je moet doen.

Voor individuele of team deelname

Deze bhv-opleidingmet e-learning is geschikt voor iedereen die bhv’er wil worden en de voorkeur geeft aan zelfstudie gecombineerd met een praktijktraining. Je kunt je hier individueel voor inschrijven maar ook als een groep. Voor groepsinschrijvingen kun je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld om de praktijkdag bij jou op locatie te verzorgen.

Bhv basisdiploma en vervolgopleidingen

Sluit je een bhv-training positief af, dan ontvang je het bhv basisdiploma dat 1 jaar geldig is. Daarnaast heb je ook nog een jaar lang toegang tot de online leeromgeving, bijvoorbeeld voor naslagwerken. Wil je je certificaat na het eerste jaar verlengen, dan kun je je aanmelden voor de opleiding bhv herhaling die we ook bij de FeniksGroup verzorgen.  Natuurlijk kun je ook deze basistraining uitbreiden met andere bhv-opleidingen zoals de ploegleider bhv, de bhv adembescherming of voor coördinator hoofd bhv.

Aanmelden voor de bhv opleiding online?

Wil je meer weten over deze of een andere training, of wil je je aanmelden voor de bhv-training e-learning & praktijk? Neem dan contact met ons op!