Bhv-opleidingen > Bhv herhalingsopleiding

Bhv-herhalingsopleiding

Wie eenmaal de bhv-opleiding heeft gevolgd en als bedrijfshulpverlener in het bedrijf is aangesteld, moet de jaarlijkse bhv-herhalingsopleiding volgen om gecertificeerd te blijven. Net als de bhv-basisopleiding geven wij ook de bhv herhalingsopleiding bij de FeniksGroup. Gewoon op één dag, altijd met een andere insteek, met praktische, interactieve en innovatieve oefeningen zodat het steeds weer een goede en leuke opleiding blijft om te volgen!

Bekijk beschikbare opleidingen en schrijf je direct in

Bhv-opleiding herhaling – adequaat en juist handelen bij calamiteiten

Net als dat de Arbowet een bhv’er verplicht stelt in elk bedrijf met personeel, zo wordt ook geëist dat deze de vaardigheden regelmatig opnieuw traint. En dat is natuurlijk ook niet zo raar; de veiligheid in je bedrijf en die van je medewerkers tijdens calamiteiten leg je in de handen van de bhv’ers. Je wil er dan wel op kunnen rekenen dat zij adequaat en juist zullen handelen. En dat regelen wij voor je, met de herhaling bhv-opleiding.

Boeiende training door jaarlijks wisselende scenario’s

De bhv-herhalingsopleiding behandelt elk jaar een aantal onderwerpen die tijdens de basisopleiding ook aan bod zijn gekomen. Zo wordt onder meer het blussen van een brand, reanimatie met gebruik van een AED, het behandelen van uitwendige wonden en ontruimingen getraind. Jaarlijks kiezen we voor een aantal andere subonderwerpen, andere trainingsmethodes en met nieuwe scenario’s. Zo blijft de opleiding boeiend en leerzaam. Realistisch trainen dus, zodat het geleerde ook echt geoefend wordt en de kennis als het erop aankomt, goed toegepast kan worden.

Aanmelden voor de bhv-herhalingsopleiding?

De bhv-herhalingopleiding duurt een dag en wordt gegeven in een carrouselvorm op onze locaties. Is de bhv-opleiding bij ons gevolgd, dan ontvang je van ons jaarlijks een e-mail ter herinnering voor de verlenging van het bhv-certificaat. je kunt jezelf of de cursist(en) van je bedrijf dan aanmelden via ons klantportaal.  Is de bhv-opleiding ergens anders gevolgd en is het certificaat nog geldig? Ook dan kun je je direct aanmelden voor deze bhv-herhaling.

Meer weten over bhv herhalingsopleiding?

Wil je meer weten over de bhv herhalingsopleiding? Vraag het dan aan onze medewerkers. Ook als je bijvoorbeeld een maatwerk in-company training wenst waarin specifieke thema’s behandeld kunnen worden die gericht zijn op je eigen bedrijfssituatie. Ook voor al je andere bhv-trainingen, zoals de basisopleiding, de bhv-opleiding e-learning of de bhv incompany training, kun je terecht bij de FeniksGroup.

 

Veelgestelde vragen