Vacature

Oproepkracht catering (Beesd)

Als FeniksGroup schijnen wij ons licht op veiligheid in organisaties. We adviseren, leiden op en vergroten bewustzijn op het gebied van (bedrijfs)veiligheid, zodat opdrachtgevers en hun medewerkers in een veilige omgeving kunnen werken, bedrijfshulpverleners zich positief bewust zijn van hun bijdrage daaraan en getraind zijn op hun taak.Sinds kort hebben we een nieuw opleidingslocatie geopend in Beesd (direct aan de A2) en maken we een gezonde groei door waardoor we nu op zoek gaan naar een fijne collega die ons team komt versterken om onze cursisten o.a. te voorzien van een heerlijke lunch.

Je functie

Je werkzaamheden bestaan uit het inventariseren van de lunchwensen van onze gasten, het (voor)bereiden van de lunch, opdienen van de lunch en het afruimen/afwassen. Daarnaast zorg je er ook voor dat de koffie en thee faciliteiten in orde zijn en dat het restaurant er representatief uit ziet. In samenwerking met je collega bedenk je nieuwe invulling van ons weekmenu, dagspecials en verse soepen.

Je profiel

  • Je bent flexibel, professioneel, representatief en hebt een gezonde dosis humor en positieve energie;
  • Je kunt je goed in het Nederlands mondeling uitdrukken;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Wat bieden we je?

We bieden je een uurtarief van € 15,- en een kilometervergoeding van € 0,30.

Geïnteresseerd? Meer weten?

Je kunt contact opnemen met Laurens Schoone op telefoonnummer 06 – 547 924 23 of mailen naar [email protected].

Welkom bij een fijne groep

Hoe we bij FeniksGroup werken, valt op onze website uitgebreid te lezen. We vertellen je alvast onze belangrijkste waarden, die we hebben vastgelegd in de formule:
Professionaliteit = (vindingrijkheid + betrokkenheid) x (flexibiliteit + plezier) Een serieus onderwerp als veiligheid vraagt in alles om professionaliteit. Veiligheid is van levensbelang voor een goed functionerende organisatie. Daarin zijn we sparringpartner en opleider. Om onze taak goed te vervullen zijn wij daarom vindingrijk en betrokken, zo kunnen we onze opdrachtgevers altijd het beste bieden. En wie plezier heeft, leert en presteert beter, dat spreekt voor zich. Tot slot zijn we flexibel in doen en denken, onmisbaar bij de diversiteit in opdrachtgevers en hun behoeften. Kom jij ons team versterken?