OPLEIDINGEN & TRAININGEN

Speciale opleidingen

FeniksGroup verzorgt ook speciale opleidingen. Van preventiemedewerker tot beheerder brandmeldinstallaties.

l6a6466

Speciale opleidingen overzicht

Wat zijn speciale opleidingen?

Speciale (veiligheids)opleidingen zijn net zo divers als je zelf kunt bedenken. Van reanimatieopleiding tot EHBO opleiding voor een heel specifieke doelgroep. We geven je graag een overzicht. Wil je meer weten of vind je niet wat je zoekt? We informeren en adviseren je met plezier.

Onze visie op onderwijs

In de praktijk zo realistisch mogelijk de werkelijkheid van incidenten, ongevallen of calamiteiten trainen. Tel daar kennisonderhoud en regelmatige herhaling bij op dan leidt dat tot (veiligheids-)medewerkers die juist en adequaat handelen op de momenten waarop het er echt op aankomt. Om het leren extra effectief te maken zorgen wij voor uitdaging en plezier in de inhoud van onze trainingen en opleidingen. FeniksGroup staat voor ervarend leren. Dat doen we volgens de formule effectief leren = inhoud x (plezier + uitdaging) en met behulp van innovatieve lesmethoden.

Ontdek onze unieke & innovatieve lesmethoden

Hybride onderwijs is binnen FeniksGroup al de norm: sommige lessen geven we fysiek, andere online, zoals e-learning of thema-webinars. Daarnaast zorgt innovatieve digitale techniek ervoor dat steeds meer van onze trainingen en opleidingen de werkelijkheid bijna tastbaar nabootsen. Met gamification, extended reality en immersive learning (Augmented en Virtual Reality) worden omgevingen en situaties levensecht. De reacties van de cursisten zijn lovend; het spelenderwijs en levensecht oefenen zorgen ervoor dat cursisten de lesstof sneller automatiseren en internaliseren.

Veelgestelde vragen

Advies nodig?

Ons deskundige team van veiligheidsadviseurs helpen je graag!