Servicegerichte en super communicatief vaardige planner

(Opleidings)planner

Als FeniksGroup schijnen wij ons licht op veiligheid in organisaties. We adviseren, leiden op en vergroten bewustzijn op het gebied van (bedrijfs)veiligheid, zodat opdrachtgevers en hun medewerkers in een veilige omgeving kunnen werken. We hebben ook een belangrijk bedrijfsonderdeel dat zich specifiek richt op trainingen voor zorgprofessionals. Deze trainingen in specialistische reanimatie, ABCDE en instructeursopleidingen vinden plaats op onze nieuwe locatie in Beesd (direct aan de A2) of incompany bij de klant. Met de klant spreken we door welke behoefte er is en welke training daarop aansluit, luisteren en meedenken met de klant staat daarbij voorop.

Je functie

Jouw focus ligt op het plannen van de zorgopleidingen en de bhv trainingen in de regio Beesd (Midden en Zuid Nederland). Je bent een belangrijke schakel tussen de verschillende afdelingen (commerciële binnendienst, veiligheidsadviseurs, operatie/instructeurs) en werk je voornamelijk vanuit ons CRM en planningssysteem ChainWise, tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten zodra het om de planning gaat of vragen rondom trainingen.

Je profiel

  • Je bent leer- en nieuwsgierig en hebt affiniteit met de zorg en (bedrijfs)veiligheid;
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Je werkt gestructureerd en kunt duidelijk prioriteiten stellen;
  • Je hebt servicegericht en super communicatief vaardig;
  • Je bent flexibel, professioneel, representatief en hebt een gezonde dosis humor;
  • Je kunt je uitstekend in het Nederlands mondeling en schriftelijk uitdrukken;
  • Je hebt ervaring met het werken met CRM systemen (ChainWise is een pré)

Wat bieden we je?

We bieden je een marktconform salaris en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je uren zijn flexibel met als richtlijn 32 – 40 uur per week. Hiernaast word je onderdeel van een leuk en enthousiast team!

Geïnteresseerd? Meer weten?

Je kunt je cv mailen naar [email protected] Als je eerst meer wilt weten, bel dan 075 – 641 1628. Je kunt dan vragen naar Brenda van Randen, commercieel directeur.

Welkom bij een fijne groep

Hoe we bij FeniksGroup werken, valt op onze website uitgebreid te lezen. We vertellen je alvast onze belangrijkste waarden, die we hebben vastgelegd in de formule:
Professionaliteit = (vindingrijkheid + betrokkenheid) x (flexibiliteit + plezier) Een serieus onderwerp als veiligheid vraagt in alles om professionaliteit. Veiligheid is van levensbelang voor een goed functionerende organisatie. Daarin zijn we sparringpartner en opleider. Om onze taak goed te vervullen zijn wij daarom vindingrijk en betrokken, zo kunnen we onze opdrachtgevers altijd het beste bieden. En wie plezier heeft, leert en presteert beter, dat spreekt voor zich. Tot slot zijn we flexibel in doen en denken, onmisbaar bij de diversiteit in opdrachtgevers en hun behoeften.
Kom jij ons team versterken?