Bhv-opleidingen > Bhv incompany training

Bhv incompany training

Een bhv-diploma is zo’n diploma waarvan je hoopt dat je het nooit nodig gaat hebben. Maar mocht er zich een situatie voordoen waarin dit wel nodig is, dan ben je maar al te blij dat je precies weet hoe je moet handelen.

Jaarlijkse herhaling

Na het volgen van een bhv-basisopleiding bij de FeniksGroup weet je voldoende om als bhv’er in je bedrijf aan de slag te gaan. Als bedrijfshulpverlener is het belangrijk dat je kennis up-to-date blijft. Hiervoor is er een jaarlijkse bhv-herhalingscursus. Deze kun je bij de FeniksGroup volgen, maar een bhv incompany training bij jou op locatie is ook mogelijk.

Bhv-cursus op locatie

Een bhv-herhalingscursus bij jou op locatie heeft veel voordelen. Zo kan de cursus helemaal op de omstandigheden binnen je bedrijf worden afgestemd. Aan de hand van de hoofdonderdelen van een bhv-training worden verschillende situaties geanalyseerd. Hoe gaat een ontruiming in je bedrijf? Welke bedrijfsongevallen zijn er in de afgelopen periode geweest? Welke situaties brengen een hoger risico met zich mee en welke EHBO handelingen moet je dan onder de knie hebben? Op deze manier wordt er gekeken naar de hoofdonderdelen eerste hulp en brand, en naar ontruimen en communiceren. Zo wordt er niks vergeten en ben je van alles op de hoogte.

Klassikaal en individueel

De bhv incompany training is een bhv-training op locatie van 8 uur. Met maximaal 16 cursisten wordt klassikaal je bhv kennis opgefrist. Ook is er voldoende aandacht voor het oefenen van de praktische vaardigheden. Deze worden individueel geoefend en beoordeeld. Zo hebben alle deelnemers aan het einde van de bhv-cursus op locatie voldoende ervaring opgedaan om als bedrijfshulpverlener aangesteld te blijven. Dit wordt officieel vastgelegd met het bhv herhaling certificaat.

Verplicht en veilig

Alle bedrijven in Nederland zijn verplicht om een bedrijfsnood-, of bhv-organisatie te hebben. Er moet altijd iemand aanwezig zijn die weet hoe hij of zij in geval van noodsituaties kan handelen. Naast dat het verplicht is, is het ook voor je medewerkers een prettig idee als ze weten dat er altijd een bhv’er aanwezig is.

Vergroot de veiligheid in je bedrijf met een bhv incompany training

Wil je ook de veiligheid binnen je bedrijf vergroten en is het tijd voor de jaarlijkse herhalingscursus voor je bhv’ers? Overweeg dan een bhv-cursus op locatie. Zo doen de bhv’ers niet enkel algemene bhv kennis op, maar zijn ze echt voorbereid op de situaties die zich in je bedrijf kunnen voordoen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een bhv incompany training? Neem dan contact met ons op om te ontdekken welke mogelijkheden we voor je bedrijf hebben.

Veelgestelde vragen