risico advisering

FeniksGroup´s schijf van veiligheid is een full service aanpak voor bedrijfsveiligheid

Feniksgroup schijf van veiligheid

Eén van onze opdrachtgevers, een internationaal IT dienstverlener, werkt intensief met ons samen op het gebied van bedrijfsveiligheid. De reden volgens deze opdrachtgever waarom hij al zolang met ons werkt: ontzorgen. Dat is wat wij doen. Alles organiseren voor een veilige en gezonde werkomgeving van onze klant.

Ontzorgen met onze Schijf van Veiligheid aanpak

Het model dat wij daarvoor gebruik is de FeniksGroup schijf van veiligheid. Onze schijf bestaat uit vier secties die elk gericht zijn op een specifiek aspect van bedrijfsveiligheid. Alle aspecten zijn van belang voor het waarborgen van een veilige en gezonde werkomgeving. Juist omdat wij ze allemaal meenemen in onze aanpak en door onze betrokken benaderingswijze, zijn wij partners in bedrijfsveiligheid voor deze klant.

Betrokkenheid bij de organisatie

Wij kennen de mensen, het pand, de processen en stemmen af op wat er leeft. We verzorgen het hele spectrum: risico advisering; opleiden en trainen; oefenen, evalueren en optimaliseren en de veiligheidsmiddelen. Dat is wat ons adviseur maakt in bedrijfsveiligheid.

ontzorgen = schijf van veiligheid x betrokkenheid

Wat doet FeniksGroup concreet

Om je een idee te geven wat dat o.a. concreet betekent: opstellen RI&E; schrijven bedrijfsnoodplan en ontruimingsplan; ontruimingsoefeningen, scenariotrainingen, crisismanagement trainingen, diverse bhv trainingen, vca-b en vca-vol, EHBO, beheerder brandmeldinstallaties; maatwerkinstructies, toolboxmeetingen, liften-training; verkoop en onderhoud veiligheidsmiddelen.

Schijf van veiligheid, de juiste voeding voor je bedrijfsveiligheid. 

12 juli, 2023|Risico advisering
Delen mag, graag zelfs!

Wil jij de nieuwste veiligheidsinzichten in je mailbox ontvangen?

Meldt je gratis aan!

Geen spam. Je kunt op elk moment afmelden.