Professionele en flexibele adviseur

Veiligheidsadviseur

Als FeniksGroup schijnen wij ons licht op veiligheid in organisaties. We adviseren, leiden op en vergroten bewustzijn op het gebied van (bedrijfs)veiligheid, zodat opdrachtgevers en hun medewerkers in een veilige omgeving kunnen werken, bedrijfshulpverleners zich positief bewust zijn van hun bijdrage daaraan en getraind zijn op hun taak. Veiligheid zit in ons DNA en het is onze overtuiging dat veilige organisaties, organisaties zijn met focus op preventie en risicomanagement.

Je functie

Jouw focus ligt op het ontwikkelen van een veiligheidsrelatie met onze klanten. Jij adviseert ze en zorgt ervoor dat klanten op de hoogte zijn van de mogelijkheden van ons full-service concept. Daarnaast benut je mogelijkheden om ons klantbestand te vergroten door onze filosofie op veiligheid uit te dragen en onze innovatieve produkten en diensten onder de aandacht te brengen.

Je profiel

  • je bent leer- en nieuwsgierig en hebt affiniteit met (bedrijfs)veiligheid;
  • je bent geïnteresseerd in en/of hebt ervaring met nieuwe en innovatieve onderwijsvormen als AR, VR en gamification;
  • je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare, of commerciële functie;
  • je bent flexibel, professioneel, representatief en hebt een gezonde dosis humor en positieve energie;
  • je kunt je uitstekend in het Nederlands mondeling en schriftelijk uitdrukken;
  • vanwege internationale klanten is voldoende beheersing van de Engelse taal noodzakelijk.

Wat bieden we je?

We bieden je een marktconform salaris en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je uren zijn flexibel met als richtlijn 32 – 40 uur per week. Hybride werken is voor ons de norm. Hiernaast word je onderdeel van een leuk en enthousiast team!

Geïnteresseerd? Meer weten?

Je kunt je cv mailen naar [email protected] Als je eerst meer wilt weten, bel dan 075 – 641 1628 . Je kunt dan vragen naar Brenda van Randen, commercieel & operationeel directeur.
Heb jezelf geen interesse, maar weet je wel iemand anders, deze vacature mag gedeeld worden!

Welkom bij een fijne groep

Hoe we bij FeniksGroup werken, valt op onze website uitgebreid te lezen. We vertellen je alvast onze belangrijkste waarden, die we hebben vastgelegd in de formule:
Professionaliteit = (vindingrijkheid + betrokkenheid) x (flexibiliteit + plezier).
Een serieus onderwerp als veiligheid vraagt in alles om professionaliteit. Veiligheid is van levensbelang voor een goed functionerende organisatie. Daarin zijn we sparringpartner en opleider. Om onze taak goed te vervullen zijn wij daarom vindingrijk en betrokken, zo kunnen we onze opdrachtgevers altijd het beste bieden. En wie plezier heeft, leert en presteert beter, dat spreekt voor zich. Tot slot zijn we flexibel in doen en denken, onmisbaar bij de diversiteit in opdrachtgevers en hun behoeften. Kom jij ons team versterken?