risico advisering

Bedrijfsveiligheid: meer dan bhv

Feniksgroup schijf van veiligheid

Veiligheid = preventie x focus, zo denken wij over bedrijfsveiligheid. Bedrijfsveiligheid is in onze visie namelijk meer dan het zorgdragen voor bedrijfshulpverlening, de bekende bhv.

Breng alle risico’s in kaart

Bedrijfsveiligheid begint met preventie. Zorgen dat het uiterste is gedaan om risico’s te minimaliseren volgens de arbeid hygiënische strategie. Zodat werknemers en andere stakeholders zijn beschermd tegen blootstelling aan werk gerelateerde risicofactoren, die een negatieve invloed kunnen hebben op hun gezondheid en veiligheid. Hiervoor is het van belang om een RI&E op te stellen. Alle mogelijke risico’s in kaart brengen en verbeteringen helder krijgen. Dat is een goede basis voor het realiseren van een veilige en gezonde werkomgeving.

Preventie en focus bepalen de mate van veiligheid

Naast preventie is focus essentieel voor bedrijfsveiligheid. Dat betekent voor ons dat veiligheid voortdurend de aandacht heeft van de organisatie en haar medewerkers. Dat de organisatie zich bewust is van het belang van veiligheid en de invloed die het heeft om het bedrijfsresultaat.

Veiligheid = preventie x focus

FeniksGroups schijf van veiligheid

Deze visie hebben wij vertaald in onze unieke aanpak: de schijf van veiligheid. Een full service dienstverlening op het gebied van bedrijfsveiligheid. Onze schijf van veiligheid bevat alle elementen die noodzakelijk zijn voor het veilig krijgen en houden van organisaties. Zo werken wij aan preventie en focus. De onderdelen zijn:

  • Risico advisering
  • Opleiden en trainen
  • Oefenen, evalueren en optimaliseren
  • Veiligheidsmiddelen

Schijf van veiligheid, de juiste voeding voor je bedrijfsveiligheid.

8 mei, 2023|RI&E

Delen mag, graag zelfs!

Wil jij de nieuwste veiligheidsinzichten in je mailbox ontvangen?

Meldt je gratis aan!

Geen spam. Je kunt op elk moment afmelden.